Kolekce: Balinese GINGERBELI Artisan Chocolate
Prozatím k dispozici pouze v Indonésii . Pro více zemí nám napište e-mail a my se pokusíme udělat maximum, abychom vám naši lahodnou čokoládu dodali. K dispozici pro celý prodej od určitých množství po celém světě.
Představte si sladší, ovocnější, bohatší, jemnější čokoládu a zdravější . Čokoláda Gingerbeli má vysoký obsah antioxidantů díky ručnímu výběru prémiových organických bobů vášnivými místními farmáři a našemu výjimečnému procesu fermentace . Jednoduše zdravé a přirozené potěšení!
Jedinečnost naší chuti pochází z kombinace geologické polohy a zcela přírodních procesů. Balijská topografie přináší z našich fazolí určitou úroveň sladkosti. Protože se nacházíme blízko rovníku s velkým množstvím srážek, máme přirozeně sladší fazole. Dokonce i balijská hořká čokoláda poskytuje bohatší a ovocnější chuťové profily.
Abychom tuto vlastnost zdůraznili, naše fazole procházejí 4-7denním fermentačním procesem . Poté fazole lehce opražíme, abychom zachovali jejich jemnou vyváženost chuti. Udržováním naší výroby v malých sériích zajišťujeme stálou kvalitu všeho, co vyrábíme.
Naše farmy vždy používají metody ekologického zemědělství s nulovou tolerancí používání pesticidů.