Story of Gingerbeli and Cocobeli

Příběh o Gingerbeli a Cocobeli

Co je Gingerbeli?

Gingerbeli.cz je můj online obchod na podporu kvalitních - menších i větších - značek a samotné značky Gingerbeli v oblasti chutného, kvalitního a zdravého (někdy méně, někdy více - balanc je přeci základ ;-) jídla, přírodní kosmetiky a doplňků stravy, které se jak nejvíce to jde, podobají jídlu - jako je například můj černý Gingerbeli česnek. Výrobky jsem našla v Čechách, tak v evropských státech, i mimo Evropu (Asie - v Indonésii jsem žila 5 let, na Blízkém východě, v Africe).

Čím se liším od ostatních e-shopů?

  1. Tam, kde ostatní končí, já s radostí pokračuji - pro kvalitu, kterou si zasloužíte. Pro kvalitu cestuji klidně i na konec světa a rozhodně se nenechám jen tak odbít ;-) Snažím se co nejvíce spolupracovat přímo s farmáři a přímými výrobci.
  2. Mám důvod ke všemu, co nabízím a jak používat produkty se všemi jejich výhodami, které mi zlepšily kvalitu života. Za každým produktem je důvod, proč se o něj s Vámi dělím. Proto Vám s nákupem dám přístup také k mému exkluzivnímu kanálu Gingerbeli, kde najdete hodnocení produktů, na které jsou tipy ohledně zdraví a krásy, či příběhy z mých cest a od inspirativních lidí.
  3. Testuji každý produkt, protože jsme, co jíme, mým přáním je Vám nabídnout to nejlepší z našich produktů, kde se setkáte se všemi výhodami, kvalitou, výjimečnými pocity chutí. Proto si musím být naprosto jistá, všemi výhodami, chutí, pocitem a kvalitou jakéhokoli produktu, který Vám nabízím. Všechny produkty sama používám a než Vám nabídnu, prověřím je na sobě a lidech, kterým důvěřuji.

Mrkněte se na video, které jsem vytvořila před pár lety na Bali, krátce poté, co jsem uvedla v Indonésii mé první produkty na trh. Celková myšlenka je stále stejná :-)

A co je Cocobeli? 

Cocobeli je blog o radosti, inspiraci, které v životě máme. Začala jsem před 5 lety na Bali intenzivně spolupracovat s restauracemi, kde jsem pomáhala s meny a jejich hodnocením. Zde jsem začala využívat mé velmi vyvinuté chuťové buňky ;-) Z tohoto poznání vznikla kuchařka Cocobeli, která má 270 stránek, těch pro mě nejlepších restaurací na Bali. Na Bali se setkáte se spoustou inspirativních lidí a jejich motivaci najdete také v kuchařce. Kuchařku Cocobeli si můžete zakoupit, dočtete se v ní celý můj příběh o Bali, jak jsem se tam dostala, co mě k tomu vedlo…

Kuchařku Cocobeli online můžete ode mě obdržet zdarma při nákupu v hodnotě od 1500 Kč.

Proč jsem založila Cocobeli?

Chtěla jsem ukázat kvalitní jídla a místa, o kterých lidé ani neví. A hlavně, mentální zdraví. Můj nejlepší kamarád si nechal před pár lety vzít sám život a to mě poznamenalo natolik, že jsem vždy chtěla vytvořit místo, kde lidé mohou najít inspiraci do života a navzájem se podpořit. Chci sdílet, že žádný úspěch se nestane přes noc, a že nejkrásnější na tom je právě ta cesta, která může být sice někdy trnitá. Rozhodně cesta Vašich životů, do toho prostě patří. Myslím si, že je nejdůležitější dělat, co Vás baví a úspěch přijde časem přirozeně k Vám. Není třeba podcenit píli a pravidelnost práce, abyste dosáhli svých snů. Je ale zapotřebí určitá rovnováha, tzv. balanc a TO JE PRÁVĚ COCOBELI. Kokos také musíte rozpůlit, abyste z něj dostali jen to nejlepší - správnou šťávu. Proto je balanc, napůl práce a napůl zábava v životě tak důležitá!

Kde jsem přišla na název Cocobeli?

Název jsem vymyslela v ZIN Café na Bali v Canggu, nejprve se mělo jednat o dropshipping stránku, prodávající kosmetické produkty, ale poté jsem si řekla, že bych nikdy neprodávala nic, co nemám 100 % odzkoušeno a čemu na 100 % nevěřím. Nejprve jsem chtěla název CocoBella, “Coco” představující exotiku jako je Bali a “Bella” jako krása. Ale vždy jsem se chtěla zaměřit jak na ženy, tak i muže. A tak jsem se narychlo zeptala mé italské kamarádky, jaké je množné číslo od “Bella” a vzniklo “Beli”. Později jsem se dozvěděla, že to značí i “Koupit” v indonézštině a nebo si pod tím mnoho lidí představuje také “belly” - česky pupík ;-) A vlastně to do sebe také zapadá, takže zdůvodnění názvu může být víceré :-)

Takže jsem se nerozhodla pro dropshipping stránku. Věděla jsem v té době, že pro prodej výrobků musím ještě více zažít, pátrat, abych mohla nabídnout to nejlepší… Rozhodla jsem se tedy začít nejprve s tím, kam mě mé srdce nejvíce v té době táhlo - kvalitním jídlem a blogem Cocobeli. 

Podívejte se na video o Cocobeli, které jsem vytvořila před pár lety na Bali. Celková myšlenka projektu a blogu Cocobeli je stále stejná:

Proč jsem začala s Gingerbeli?

Časem jsem si všimla, že mě čím dál více zajímá zdravá strava a zajímavé doplňky stravy, které mohou jak mě, tak i lidem okolo zlepšit kvalitu života. A tak začlo na Bali Gingerbeli. První vlaštovka byla moringa (skvělá bylina, která mi zlepšila kvalitu života) a kvalitní čokoládou - skvělá Cocobeli rovnováha - balanc ;-) Tyto produkty vznikly na Bali na základě dobrých vztahů a kvalitních produktů. 

Proč jsem dala jméno Gingerbeli?

Na Bali jsem strávila 5 let, stále se zde vracím. Pandemie mi zařídila zůstat na Bali rok a půl vkuse. Neplánovala jsem to, ale pandemie rozhodla. Nakonec jsem moc vděčná za tuto zkušenost, i když to někdy nebylo jednoduché, jak se na první pohled může zdát. Byla jsem na Bali víceméně sama. Jak už je na Bali zvykem, lidé přicházeli a odcházeli, a to mi pomohlo najít samu sebe a být spokojená sama se sebou. Stát si za svým, s čím jsem měla předtím problém. Více se dozvíte v mé inspirativní Cocobeli kuchařce ;-)

Perníkový Panáček v logu? Proč?

V době pandemie jsem potřebovala na Bali podporovat imunitu. Pila jsem kromě čaje Moringa také neustále zázvorový čaj, až mě mí kamarádi začali nazývat “zázvorovou královnou” ;-) Tak jsem měla oblíbený zázvor na Bali pořád u sebe, a jednou když jsem byla v Ubudu v Zest kavárně s mým kamarádem Ronym, objednala jsem si perníkový dort (v kterém bylo i hodně zázvoru) a vyprávěla jsem o mých synovcích, které jsem nemohla bohužel kvůli pandemii vidět. Rony si dělal srandu. že to budou určitě malí Perníčci neboli “Gingerbreads”. Chvíli na to se mě Rony zeptal, jak bych chtěla pojmenovat svůj obchod - neváhala jsem ani sekundu a vyslovila - GINGER BELI. Tímto Perníkový Panáček nemohl v mém logu chybět.

I když jsou zdravé produkty v našich životech naprosto nepostradatelné, jako je třeba zdravý zázvor, který mě v době pandemie na Bali zachránil. Důležité je naslouchat svému tělu a občas použít kvalitní suroviny při přípravě oblíbeného a chutného jídla, které Gingerbeli bude chtít neustále nabízet a podporovat.

Gingerbeli se bude vždy snažit Vám nabídnout nejlepší. Výživné, chutné výrobky a suroviny, které Vám snadno zlepší náladu :-)

Všimla jsem si, že pokud je mé tělo v rovnováze, cítím se vyrovnaně i já ;-)

Tělo v rovnováze rovná se vyrovnaná mysl rovná se Gingerbeli.

Děkuji Vám za důvěru, 

Jana

Zpět na blog